У мережі оприлюднили фотографії з Європейського медичного центру на Рубльовці, де нібито проходить реабілітацію відома актриса і зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк.

Так, за інформацією "Обозревателя", у цій клініці є кілька видів палат — звичайні і для багатих пацієнтів. Ці кадри показують, що в медичному центрі є різноманітні тренажери, масажні столи, а також басейни. Реабілітація онкохворих там проводиться після закінчення основного лікування, так і між курсами променевої та хіміотерапії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що у відомого російського актора, режисера і головного героя серіалу "Моя прекрасна няня" Сергій Жигунов забрали квартиру.

Як повідомляв портал Знай.ua, близькі актриси Анастасії Заворотнюк нарешті порушили мовчання і спростували дані про тяжкий стан здоров'я знаменитості.

Також портал Знай.ua писав, що колишній цивільний чоловік та колега онкохворий Анастасії Заворотнюк, Сергій Жигунов втратив свою московську квартиру. Причиною називають борги перед волгоградським банком.