19-річна суперфіналістка шоу "Голос країни 9" Каріна Арсентьєва записала позитивну пародію на пісню гурту Go_A - "Соловей", які цьогоріч перемогли у Нацвідборі "Євробачення" і мали представляти Україну на пісенному конкурсі на актуальну зараз тему карантину.

Дівчина з невеликого містечка Кам'янка-Дніпровська Запорізької області закликала слухати пародію про карантин, мити руки, зберігати спокій і бути на позитиві! Всім міцного здоров'я!

У відеоролику дівчина під відому українцям мелодію співає про карантин, як вона сидить вдома і дозволяє собі випити білого вина, і все робить недарма, бо стає весела і запальна.

Карина Арсентьєва, кадр з відео
Карина Арсентьєва, кадр з відео

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Своєю пародією дівчина кумедно закликає українців мити руки, щоб не кашляти і не чхати, щоб трохи ще пожити. А також з оптимізмом і на позитиві оцінює ситуацію, в якій опинився весь світ. Адже паніка ні до чого доброго не приведе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Dan Balan поповнив команду "Голос країни" унікальним талантом. Співак з Дніпра Олександр Тесленко підкорив Dan Balana, в результаті чого суддя віддав художник останнє місце в команді.

Як повідомляв Знай. ua, скандал на "Голосі країни-9": Потап і Dan Balan погризлися у прямому ефірі. Тренера Потапа зачепили коментарі колег на адресу його конкурсанток.

Знай. ua писав, що Балан прокоментував свій роман з Кароль. Балан дарує Кароль квіти, дорогі подарунки і всіляко фліртує на радість фанатам, які не соромилися активно обговорювати цю подію.