Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео в своєму Instagram. Так і цього разу зірка виклала загадкове і неймовірно миле фото нової фотосесії, на якому з'явилася в романтичному образі.

На новому фото зоряна красуня позує, лежачи на ліжку в цікавій позі. Даша ніби спить, на ній довга смугасте плаття з білим коміром, яке підкреслює її округлі форми. Голову співачка поклала на невелику подушку, її волосся скуйовджене, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до світлини Астаф'єва написала: "Втома – найкраща подушка", - говорив Бенджамін Франклін... "Він просто не спав на @beauty_balance_tm", - кажу я! І, це найкраще, що могли придумати для кожного з нас! Тепер чекаю такий же матрац". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами і зізнаннями в коханні.

Коментарі під постом Астаф'євої
Коментарі під постом Астаф'євої

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.