Найпопулярніша екс-учасниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, а в підписі до нього розповіла, як після посилення карантину буде вигулювати собаку.

На новому фото Раміна з'явилася в компанії симпатичного хлопця, з яким, очевидно, вийшла вигуляти собачку. На прогулянку дівчина пішла в цікавому рожевому спортивному костюмі з маскою на обличчі, свою собаку вона тримає на руках. Хлопець поряд з Раміною стоїть у чорному вбранні і з чорною маскою, вони стоять дуже близько один до одного. У підписі до кадру Есхакзай написала: "З завтрашнього дня з собачкою гуляємо тільки поодинці. Ходимо по вулиці в масках і максимум удвох".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.