Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, придумує всілякі інтерактиви: монтує влоги, запускає прямі ефіри з тренуваннями і ділиться улюбленими ритмічними піснями для танців, книгами та фільмами, які змінили її життя.

Так, артистка склала захоплюючий список з так званих "корисних" додатків, які дозволяють стежити за станом здоров'я. Завдяки цим маленьким помічникам Настя контролює харчування, заняття спортом і водний баланс організму, а також сон.

HEALTHY APPS 📱 ⠀ Зібрала для вас список додатків, які допомагають контролювати харчування, водний баланс і заняття спортом ⠀ FatSecret 🍽 Тут зібрана інформація про всі продукти, і навіть про багато готових страв. У ньому ви можете вести легко підраховувати калорії і вести щоденник харчування😊 ⠀ Endomodo 🏃‍♂️ Ви напевно бачили в сторіс друзів скріни маршрутів їх бігу. Або велотренувань, або катання на роликах. Ця аппка підраховує відстань, ваш темп, спалені калорії і багато іншого! ⠀ Waterbalance 💧 Вирахує потрібну кількість води і буде нагадувати вам, коли вам потрібно випити її. ⠀ Sleep Cycle 😴 Зараз, поки ми вдома, є можливість нормалізувати свій сон. Додаток обирає, коли вам краще прокидатися і аналізує, чому ви спите добре чи погано в різні дні. ⠀ Як вам пост? Продовжувати писати на тему мого здорового способу життя?
, - поділилася порадами Каменських. Фолловери не пройшли повз і почали дякувати красуні за те, що вона так сильно піклується про здоров'я фанатів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.