У період карантину поп-діва Оля Полякова знайшла альтернативу концертам і створила авторську версію телевізійного каналу в режимі онлайн. Тепер можна проводити 24/7 з улюбленою артисткою, вибираючи свою категорію інтересів: "психологія", "спорт" чи "кулінарія".

Також можна зіграти в гру "Правда чи дія" з топовими українськими і закордонними артистами, послухати казку на ніч і стати свідком реаліті-шоу "Полякова і діти". Нещодавно популярна співачка анонсувала іменну щотижневу лотерею з ексклюзивними призами. Онлайн-мовлення "Полявидение" проходить на офіційному акаунті артистки в Instagram.

Оля Полякова, фото: пресслужба
Оля Полякова, фото: пресслужба

Оля Полякова, завдяки своїй фірмовій легкості, гумору, куражу, ненав'язливій провокації та безмежній багатогранності, зуміла прикувати до екрану навіть найбільш затятих скептиків. Героями перших випусків онлайн-тб артистки вже стали Євген Кошовий, Юрій Ткач, Філіп Кіркоров, Маша Єфросиніна, Дмитро Карпачов, Наталія Холоденко.

Загальна кількість переглядів склало понад 15 мільйонів. Вчора в ефірі шанувальники спостерігали спілкування співачки з української топмоделлю Аллою Костромічовою.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Полякова вляпалася у скандал з Кіркоровим, соцмережі киплять – "Ми вже чули".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настю Каменських помітили без обручки — дружина Потапа відкрила неприємну правду. Настя Каменських і Потап зіграли весілля майже рік тому.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова з донькою змусили українок попотіти, спекотне тренування від Королеви Ночі. Полякова поділилася складним тренуванням, яке провела в прямому ефірі з донькою