Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільне відео з красунею-донькою Машею, закликаючи українців сидіти вдома під час карантину через коронавірус COVID-19 і проводити час з користю. Так, артистка запропонувала шанувальникам потренуватися разом з нею, показуючи улюблені вправи в домашньому спортзалі і запрошуючи фанаток приєднатися до занять спортом.

Фітнес-тренування для королев 👑 Пропоную вам почати виконувати ці ефективні вправи для всього тіла прямо зараз, не виходячи з дому. Дивимося і приєднуємося!
, - поділилася емоціями Полякова. Фолловери залишилися в захваті не тільки від порад красуні, але і від її ідеальної фігури, над якою співачка старанно працює: "Не є Вашою фанаткою, але тренування дуже хороше, все по справі розповідаєте, толково.", "Вчора позаймалася,сьогодні встати не можу)) тренування просто 🔥🔥🔥. Спасибі, зберегла. Хочу повторити (якщо вийде)😄", "Дуже красива жінка👍", "Олю!Красуня,розумниця!Дякуємо за стусан!", "о! дякую за пост! з Вами веселіше "вбиватися" на карантині👍🤣", "Клас", "МОЛОДЧИНА".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.