Еліна Мбані з "Жіночого Кварталу" розповіла, як проводить час в домашній ізоляції.

Красуня-мулатка та учасниця вокального квартету гумористичного колективу зізналася Знай.ua, чи поправилася вона за цей період та що саме покращує їй зараз настрій.

Вокальний квартет Жіночого Кварталу, фото: Instagram Еліни Мбані
Вокальний квартет Жіночого Кварталу, фото: Instagram Еліни Мбані

За словами співачки, вона стала частіше займатися спортом, оскільки стурбована через свою фігуру.

"Я не знаю, на скільки я поправилася, але відчуваю, що точно є трохи. Тож я намагаюся з цим боротися і примушую себе робити зарядку щоранку, качати прес, якось розбурхувати себе спортивними навантаженнями. Тому що дійсно можна швидко набрати зайвого", - розповіла артистка.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Вона зізналася, що шеф-повара в собі не відкрила, але готувати стала набагато більше, ніж зазвичай.

"Як менше їсти на карантині? Ніяк! У мене особисто вдома є все для цього, і навіть солодке до чаю. Я потурбувалася, щоб холодильник був повний, щоб було що поїсти. Я їм постійно!" - зазначила Еліна.

Еліна Мбані з Жіночого Кварталу, фото: Instagram зірки
Еліна Мбані з Жіночого Кварталу, фото: Instagram зірки

Учасниця "Жіночого Кварталу" додала, що в неї ще є час для розкриття кулінарних здібностей.

"Зазвичай їм в дорозі або замовляю собі їжу, а зараз вже вдома більше готую. Те, що свої кулінарні навички підтягнула, то це 100%. Варто щось новеньке спробувати приготувати, повчитись", - запевнила співачка.

Під час карантину стали особливо популярними прямі ефіри зірок. Але, як зізналася Еліна, вона дуже рідко дивиться їх.

"Я намагаюсь в Instagram не зависати надовго і взагалі у соцмережах, - розповіла артистка. - Намагаюсь дивитись якісь корисні передачі на YouTube, по телевізору, наприклад, National Geographic, Animal Planet".

На її думку, соцмережі дуже багато часу займають, особливо, якщо не контролювати цей процес.

"Ти можеш легесенько засісти в Instagram на години дві і не зрозуміти, як так в тебе вийшло: просто піднімаєш очі і розумієш, ого, час в нікуди! Тому я намагаюсь не сидіти у соцмережах", - пояснила Еліна Мбані.

Крім того, артистка зізналася, що читання книг їй не тільки заповнює дозвілля, але і покращує настрій.

"Зараз читаю паралельно три книжки, дуже цікавих! Дві з них – психологічні, про те, як підняти мотивацію та як пізнати себе, а третя - фантастика "Гра престолів". Я дивилася серіал, але однаково вирішила прочитати книжку. Деякі моменти серіалу не зовсім зрозумілі, а книжка - це взагалі просто чудо, так затягує", - поділилася зірка "Жіночого Кварталу".

Вона впевнена, що зараз такий час, коли дійсно треба подумати про себе, залишившись наодинці, скласти план майбутніх дій.

"Зараз час пізнати себе. Це дуже мені подобається! Звісно, сумно, але корисно трошки помовчати з собою. Мій день наповнений: я прокидаюся, роблю зарядку, обов'язково займаюся йогою, медитую трошки, потім їм, читаю, співаю, граю на фортепіано, іноді малюю, але в мене зараз закінчилися полотна, можливо, їх можна замовити. Загалом, вся в музиці", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, Еліна Мбані раніше була учасницею шоу "Голос країни" та "Х-фактор". Дівчина приїхала у Київ з Вінниці.

Також Знай.ua повідомляв, як гаряча гімнастка з "Жіночого Кварталу" Катерина Нікітіна розважається на карантині.

А Марта Адамчук з "Жіночого Кварталу" розповіла про головні переваги карантину.

Крім того, Лера Товстолєс розповіла Знай.uа, що думає про продовження карантину.