Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільне відео з "співаючою" нянею її доньок Маші і Аліси, Людмилою Базелюк. Так, артистка показала, як проводить карантин через коронавірус COVID-19 з користю, тренуючись разом з жінкою на своїй розкішній дачі. Варто відзначити, що няня прославилася завдяки шоу "Х-фактор", де завоювала журі, в тому числі і саму Ольгу, неймовірним голосом і дуже зворушливою піснею, присвяченою своїм дітям. Тоді Людмила пройшла великий шлях, однак вибула на першому "прямому ефірі" проекту. Ольга ж зізналася, що няня за 3 місяці схудла на цілих 12 кілограм.

Тренування c співаючою нянею Людмилою Базелюк @3835liudmila Сьогодні качали прес і руки. Повторіть з нами?
, - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз і залишились в захваті:"Якщо карантин продовжуть, то капець Оля з нянi зробить тростину!", "Знаю,як ніхто,що худнути дуже тяжко,особливо після 40!Оля надихнула мене і переконала,що все можливо!Дякую!", "Ну ти Оля роботяга!!! Мотиватор сильний! З тебе треба брати приклад.", "Олюся ти супер, 😘няня просто красотка тепер, так тримати. А то що без гриму, як там пишуть то нічо, ти і без нього просто богиня🤩", "Молодці дівчатка Олечка ви чудо о боже яка ви прекрасна💋💋💋❤❤❤".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.