8 квітня, не стало одного з найвідоміших рэперш Америки. Чінна Роджерс, відома під псевдонімом Chynna, пішла з життя у віці 25 років. Про це офіційно заявила сім'я рэперши. Про причини смерті не повідомляється. Чинна була відома серед фанатів хіп-хоп культури по всьому світу. Згадаймо, ким вона була, і яких успіхів домоглася.
Перша слава прийшла до Чинне в 14 років. З раннього дитинства вона займалася в модельному агентстві, і в підлітковому віці отримала контракт на зйомки від Ford Models. Дівчину могла чекати непогана модельна кар'єра, але все змінило знайомство з засновником A$AP Mob Стівом Родрігесом. Роджерс і Родрігес записували спільні треки. Пізніше Чінна почала писати сингли, і в підсумку розірвала відносини з Родрігесом, почавши власну кар'єру.


Перша популярність на реп-сцені прийшла до Чінни в 2016 році. Після кількох синглів, вийшов її перший міні-альбом. Вона присвятила його боротьбі з наркотиками. У 2017 і 2018 році вийшли ще два альбоми, які збільшили популярність Чіни, її дізналися далеко за межами США. У грудні 2019 вийшов останній міні-альбом Chynna.
Сім'я не розголошує причини смерті Чіни Роджерс, проте ЗМІ припускають, що це сталося через передозування наркотиків.

Привертає увагу ще один факт - майже містичний. Останнім постом на сторінці Чінни в Instagram був запис про смерть. На короткому відео дівчина каже "Багато людей живуть під певну музику. Мені потрібна музика, щоб померти". І незадовго після публікації цього поста Чинна дійсно померла. Фанати знайшли в цьому зловісне пророцтво.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Емінем підтримав Кріса Брауна, який побив Ріанну, в мережу злили відео.

Як повідомляв портал Знай.иа, Майк Тайсон знявся в новому кліпі Емінема на пісню Godzilla.

Також портал Знай.иа писав, що Майк Тайсон в інтерв'ю The Sportsman розповів, як ставиться до смерті.