Як відомо, вже досить довгий час знаменита російська актриса Анастасія Заворотнюк бореться з онкологією, а близькі родичі активно приховують подробиці про її стан здоров'я. Однак, останнім часом, донька знаменитості Ганна почала частіше публікувати нові записи на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на цей раз, дівчина розмістила фотографію, на якій зображена в траурному вбранні: чорні окуляри, чорна шкіряна куртка, і такого ж кольору плаття, колготки та черевики. До знімку вона додала цитату французького філософа Альберта Камю.

"В молодості я вимагав від людей більше, ніж вони могли дати: постійність у дружбі, вірність у почуттях. Тепер я навчився вимагати від них менше, ніж вони можуть дати: бути поруч і мовчати. І на їхні почуття, на їх дружбу, на їх шляхетні вчинки я завжди дивлюся як на справжнє диво — як на дар Божий", - підписала Ганна.

Анна Заворотнюк, скріншот Instagram

У свою чергу, багато користувачів погодилися з висловом під знімком, а деякі відзначили схожість Анни з її мамою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Копія мама 😊🎈🎈🎈🎈🎈", "Красуня❤️", "Я ж кажу не дарма якісь знаки з'явилися. Я тут злилася і тут побачила ваше висловлювання потім зрозуміла дуже точне висловлювання", "Від людей взагалі не можна багато вимагати. Можна подивитися які вчинки будуть без вимог і чи будуть у них почуття як і дружба", - прокоментували користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анна Заворотнюк опублікувала пост, в якому розповіла про відносини із молодшим братом Майком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Заворотнюк вперше за довгий час вийшла на зв'язок.

Також "Знай.ua" писав, що Анна Заворотнюк опублікувала нове фото та натякнула на стан матері.