Як відомо, телеведуча з "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь нарешті змогла виконати мрію свого дитинства. Так, нещодавно у знаменитості з'явилася собака породи французький бульдог. Дівчинку телезірка назвала Сарою і тепер безмежно щаслива, вона не розлучається з новою подругою ні на хвилину.

Тому ведуча вчергове порадувала фанатів унікальним роликом на свої сторінці в Instagram, куди вона частенько закидає різноманітні відео та фотографії.

Лебідь зі своєю подругою

Цього разу на кадрах можна замітити саму Лебідь, яка лежить на землі, а потім до неї підбігає її нова подруга та починає бігати по ній, зокрема і по обличчю. "Масаж обличчя. Поки салони зачинені. Я і Сара - кльова пара", - підписала коротко відео вона.

Варто зауважити, що користувачам такий ролик сподобався і ті засипали його лайками, а також коментарями стосовно того, що вони раді за телеведучу, що вона зуміла завести собі собаку.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Рожева" наречена Розенка на камеру показала, що вона вміє робити ротом, відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", наречена Розенка "вкрала" у "Сільпо" візок і трохи не навернулася на ній, відео.

Також Знай.uа писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Христиною Лебідь.