Ведуча програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі Олена-Крістіна Лебідь і її коханий - колишній віцепрем'єрміністр та ексміністр соціальної політики Павло Розенко відвідали в Києві вечірку, присвячену прем'єрі комедії "Мій пес Ідіот".

В кінотеатр Kinoman (ТРЦ Cosmopolite) зіркові гості прийшли разом зі своїми чотирилапими друзями, але не Олена-Крістіна і Павло. Пара зізналася, що не має домашніх улюбленців.

Знай.uа поцікавився у телеведучої, чому так: можливо, у неї алергія або є інші причини? Як з'ясувалося, зірка з дитинства не любить котів, а собак, навпаки, обожнює, незважаючи на те, що у віці 7 років з нею сталася біда - її ледь не загриз вовкодав.

Олена-Крістіна Лебідь
Олена-Крістіна Лебідь

Ведуча із задоволенням фотографувалася з улюбленцями своїх шанувальників

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Олена-Христина розповіла, що потрапила в реанімацію після того, як її за голову покусав сусідський пес.

"Це був смертельний практично випадок. Мене випадково врятував сусід, коли ледь не загриз вовкодав в дитинстві. У сусіда був вовкодав, який, як він говорив, абсолютно нормально ставиться до всіх, до нього можна підходити. Я кинула йому котлетку, а він мене лапою... і почав жерти за голову. У мене була реанімація... всі справи, тому що мені голову прогризли. Там було все дуже "смачно", - поділилася спогадами зірка.

При цьому, вона зазначила, що її любов до собак тільки зросла.

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко

"Тому що цього мені не викорінити! А ось з кішками конфліктів ніколи не було, але терпіти їх не можу", - зізналася телеведуча.

Олена-Крістіна розповіла, що у її мами є чихуахуа на прізвисько Жоржик, якого іноді доводиться "няньчити" і їй з коханим.

"Злий, противний, шкідливий, але дуже люблячий негідник", - охарактеризувала пса зірка.

Крім того, вона повідомила, що якщо б заводила собі собаку, то це б був щеня або французького бульдога, або бультер'єра.

"Мені подобаються короткошерсті, це обов'язково. Французький бульдог милашний, як на мене, ходячий пиріжок!" - сказала Олена-Крістіна.

Олена-Крістіна Лебідь і Жоржик
Олена-Крістіна Лебідь і Жоржик

А ось до котів у неї нелюбов вже давно.

"Не тому, що у мене алергія, її немає, а з дитинства неприйняття кішок на фізичному рівні. Я їх терпіти не можу! Я пам'ятаю, що я прийшла вперше до друга - нам було по 6 років, по-моєму, а у нього вдома був чорний кіт, але дуже красивий. І що він, що я разом подивилися один на одного, і фиркнули. У мене було практично по-котячому. Я зрозуміла відразу - не моя пісня", - зізналася Олена-Крістіна Лебідь.

Цікаво, що Павло повністю поділяє думку коханої.

"Ми з ним у цьому плані дуже схожі. Мені іноді здається, що ми - одне ціле. Він теж не любить котів і любить собак. Це те, що нас вразило під час знайомства. Я щось кажу, він одночасно пише це ж", - зазначила телеведуча.

Ми не могли не запитати Олену-Крістіну, чи збирається вона в цьому році заміж?

"Чесно, я не планую, - відповіла вона. - Якби не в цьому році, я була б навіть рада. Високосний рік чи ні - я взагалі у все це не вірю. Якщо ми захочемо терміново відлетіти кудись там на "хмару" і потримати за ручки, і надіти кільця, то окей, але це має бути лише поривом душі, а не те, що там за календарем... плювати!"

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко

Олена-Крістіна Лебідь всім радить подивитися новий добрий і душевний фільм "Мій пес Ідіот", який виходить у прокат з 13 лютого.

"Люблю, коли торжествує кохання! Безумовне кохання собаки до господаря, який витягне його з дуже великою д...и на великий світ... Тварини це вміють. Вони живуть не умовностями, а серцем", - зазначила ведуча програми "Аферисти в сітях".

Нагадаємо, раніше Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як можна розслабитися без алкоголю - рецепт коктейлю від нареченої Павла Розенка.

Також повідомлялося, що Олена-Крістіна Лебідь вирушила в "райську" подорож з нареченим, Павлом Розенком.

Також читайте, які неприємності спіткали наречену Розенка на батьківщині Че Гевари.