Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Але на час карантину Іраклі, схоже, повернувся до рідного Тбілісі, звідки нещодавно показав нове фото в Instagram, а ще влаштував незвичайний конкурс.

На знімку красень зафіксовано, мабуть, на літньому майданчику кафе. На прогулянку Іраклі вийшов у темно-сірих штанях і чорній футболці, а на його руці можна побачити цікаву прикрасу, красень дивиться прямо в камеру. У підписі до фото Макацарія оголосив конкурс – він написав 13 фактів про себе, три з яких неправда. Для тих, хто перший вгадає всі три фейку, холостяк приготував подарунок. Треба сказати, що фолловери Іраклі бурхливо відреагували на цю публікацію і кинулися вгадувати правильну відповідь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.