Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. В цей раз Наташка показала досить пікантні відео, на яких з'явилася біля дзеркала.

Схоже, дівчина не сумує на карантині, вона вирішила похвалитися своїм фоловерам фігуркою. Наташа знімає себе на телефон у дзеркала, демонструючи всю красу. На ній зелений роздільний купальник, поверх якого вона одягла довгу білу накидку, а на її ногах при цьому білі кросівки. У підписі до відео Горова написала: "Свіже повітря, чашка кави, вівсяна каша з бананом. Вечірнє сонце і сауна на дровах. Ідеальна субота". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.