Популярна співачка Віра Брежнєва, яка починала кар'єру з групи "ВІА Гра" і заміжня за продюсером Костянтином Меладзе, часто радує багатомільйонну армію шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу красуня показала в мережі майже десяток знімків з фотосесії для модного глянцю. Ця зйомка, за словами Віри, проходила ще в грудні минулого року, і журнал вже вийшов.

Як видно, перед камерою Віра з'явилася в різних образах – від ділової леді, до милої кокетки і фатальної жінки. Вона приміряла на цій фотосесії безліч нарядів. Так, на одному зі знімків Брежнєва позує в квітчастій сукні з голими плечима і в масивних черевиках. На ще одному зі знімків вона з'явилася в білій сорочці і чорному піджаку оверсайз, при цьому поїдаючи локшину і регочучи про себе. У підписі до знімків Віра написала: "Трохи краси з березневого @cosmopolitan_russia, який знімали ще в грудні. Хто читав? Яке фото найбільше сподобалося?". Фани в захваті від нових фото зіркової красуні, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.