Популярна українська ведуча Леся Нікітюк займалася плаванням цілих дев'ять років. Про це вона розповіла під час зйомок випуску "Хто проти блондинок?" на Новому каналі з Романом Міщеряковим.

Так, під час конкурсу, у якому професійна плавчиня Дарина разом з учасником Improv Live Show Романом Міщеряковим надягали на швидкість плавальні шапочки, Леся згадала про своє спортивне минуле.

"Я займалася плаванням дев'ять років, і коли бачу медалі з плавання, можу розплакатися, – заявила ведуча Нового каналу, розглядаючи нагороди блондо-бомби. – Я трошки вигравала, але не так. Пам'ятаю, в день у мене було по три тренування – два рази басейн і зали. А скільки ж потрібно було тренуватися, щоб заробити таку кількість медалей, як наша блондо-бомба!"

Хто проти блондинок, фото: прес-служба Нового каналу
Хто проти блондинок, фото: прес-служба Нового каналу

У Романа Міщерякова, на відміну від Лесі та Дарини, – ні медалей, ні трьох тренувань на день. Артист навіть плавати не вміє!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Я був впевнений, що програю в цьому конкурсі – шапочку для плавання не користувався ні разу в житті, – заявив Міщеряков. – А на когось іншого – тим більше! Зате маму порадував – стільки шапок одночасно не носив ніколи!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала, як гаряче вбратися "за хлібом".

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк перетворила студію "Хто проти блондинок" в танцпол.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк показала, яким спокусливим може бути ковдра, гарячі кадри.