Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився пікантним архівним кадром з далекого квітня 2016 року, позуючи абсотютно голим на одному з пляжів сонячної Туреччини і прикрившись лише капелюхом. Так, артист виставив напоказ спортивне тіло, щоб підігріти інтерес прихильниць. Втім, тоді Віталій ще перебував у романтичних відносинах з телеведучою Раміною Есхакзай аж до 2017 року, а лише пару років потому красуня нарешті зізналася, що їх "любов" була несправжньою, зазначивши, що у пари не було інтимної близькості.

Перед розумною жінкою хочеться зняти капелюх. Перед красивою - труси. І тільки перед справжньою стоїш як дурень - без трусів, прикритий капелюхом. 😊😊😊 поділився емоціями Козловський

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Ідеальний! Апполон нервово курить в сторонці. 😁👏", "@vkozlovskiy ого і вау і боже чоловіче)))", "Красиве тіло Молодець", "Капелюх зніми#😂", "Давай фото без капелюха😍❤️", "А ви гей?", "Віталік, у мене немає слів, одні думки. Тіло супер-пупер!!!", ")))круто", "Дуже відверто)))", "Вау! Ти просто Бог 80-го левела!".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.