Українці активно коментують перебіг президентських виборів 2019, які, за оцінками громадськості, стали чи не найбруднішими за всю історію волевиявлення країни.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Думками щодо кандидатів поділився один із користувачів у Facebook.

"Тимошенко програла прогнозовано - хотіли провести кампанію на тихій хвилі, задумка була така - люди і так за нас проголосують, так як Петро всіх за*бав за п'ять років. Чутки, що Аваков на її бік перейшов треба було якось активніше спростовувати, а вони начебто зраділи, а для пересічного це означало одне - немає ніякої різниці між нею і Порошенко. Думаю, що до 5% передумали за неї голосувати саме через це, я сам вагався. Не відчував під час кампанії, що Порошенко її ворог і що його команду будуть саджати. Гриценко за тиждень до виборів на ефірі заявляє - Порошенко не тільки погане, але і добре робив за п'ять років. Я б на місці спонсорів почав би його п*здити прямо на сцені, таких дол***бів кандидатів в Україні ще не було. Смешко розвів довірливих українців грамотно, старий гебіст справився на всі сто. Вакарчук слава богу своїм флеш-мобом "Не голосую по приколу" поховав свої політичні амбіції, так як сам він клоун Пінчука і люди підтримали Зеленського не по приколу, питання глибше. В цілому результатом задоволений, українці довели, що не хочуть українського Путіна, і будуть все меньше голосувати за старих козлів, які 30 років грабували країну",- написав користувач.

Тимошенко програла прогнозовано - хотіли провести кампанію на тихій хвилі, задумка була така - люди і так за нас...

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Geplaatst door Vova Holobutsky op Maandag 1 april 2019

Нагадаємо, чиннний президент України Петро Порошенко показав свою декларацію про доходи за 2018. Крім того гарант подав декларацію у Реєстр НАПК вже після того, як 1 квітня був завершений термін її заповнення.

Як повідомляв раніше Знай.ua, станом на 01 квітня 0 08:45 ЦВК оопрацювала вже 50% голосів виборців та назвала перші результати.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат в президенти Володимр Зеленський пообіцяв "не воювати з суспільством".