Чиннний президент України Петро Порошенко показав свою декларацію про доходи за 2018. Крі того гарант подав декларацію у Реєстр НАПК вже після того, як 1 квітня був завершений термін її заповнення.

Про це пише "https://ukranews.com/".

Електронна декларація датована 23:49 31 березня і з'явилася в реєстрі близько 02:30 1 квітня.

Петро Порошенко

Згідно рекларації, доходи глави держави за рік зросли більш ніж у 95 разів порівняно з 2017 роком. Таким чином, загальний дохід склав майже 1,6 млрд гривень.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Згідно точних підрахунків, сумарний дохід Порошенка, зазначений у декларації, склав 1 млрд 556 млн 273,8 тис. гривень.

Щодо сум, то 1,1 млрд гривень- це дивіденти від компанії Rothschild Trust Schweiz AG (Швейцарія), 400 млн гривень дивідендів від публічного акціонерного товариства "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм Ессетс Кепітал", 28,8 млн гривень повернення Міністерством фінансів вартості придбання облігацій внутрішньої державної позики та інвестиційної прибутку при погашенні ОВДП, 21 млн гривень відсотків від Міжнародного інвестиційного банку (МІБ), 0,8 млн гривень доходу від відчуження майна.

Зарплата президента за рік склала 0,4 млн гривень.

Наголошується, що за 2017 рік Порошенко задекларував 16,3 млн гривень доходів.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія опрацювала третину голосів. Так, за першими підсумками, лідирує кандидат у президенти володимир Зеленський, слідом йде Петро Порошенко.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, , з'явилася перша реакція зарубіжних ЗМІ на українські вибори. Багато західних видань поставили новини про українських виборах на перші смуги.

Також портал Знай. ua писав, що під ЦВК почалися сутички, постраждав журналіст. Російський журналіст ледь не став жертвою киянина, у якого хотів взяти коментар.