Журналіст Юрій Романенко прокоментував ситуацію, яка склалася довкола першого туру виборів президента - за інформацією екзит-полів, наразі лідером перегонів є Володимир Зеленський, а друге місце за кількістю голосів українців посідає Петро Порошенко.

Про це він написав на своїй сторінці у Telegram-каналі.

Якщо ці два кандидати вийдуть до другого туру - передбачені дебати. Однак журналіст наголосив на гучному скандалі, який мав місце незадовго до 31 березня - Порошенко публічно образив слугу народу, обізвавши його "маріонеткою Коломойського".

"До речі, якщо Порошенко таки проповзе у другий тур, а ми розуміємо, що вони зараз судорожно мухлюют над цим, то Зеленському потрібно примусити його вибачитися за "маріонетку Коломойського". Навіть Янукович не опускався до такої образи опонентів. А не вибачиться, то і на дебати Зеленському йти не потрібно. Про що можна дебатувати з такою людиною?", - вважає журналіст.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, у ЦВК оголосили перші результати першого туру президентських виборів-2019. Після підрахунку 0,09% (дев'ять сотих відсотка) голосів, лідирує поточний президент Петро Порошенко з показником 31,83%, друге місце - у Володимира Зеленського (24,10%), третє - у Юлії Тимошенко (12,38%).

Про це повідомляє Страна.

Відзначимо, що завжди першими результати вважають у закритих об'єктах. В першу чергу, це в'язниці та СІЗО, а також лікарні - диспанцери, психіатричні лікарні, хоспіси та інші.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомі світові ЗМІ активно стежили за першим туром президентських виборів в Україні і вже опублікували перші матеріали про наше волевиявлення.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Більше того, наприклад, німецькі видання поставили новини про українські вибори на перші шпальти, хоча того ж дня, 31 березня проходили також місцеві вибори в Туреччині.

Також Знай.ua писав про те, що у день виборів Петро Порошенко пізно ввечері особисто приїхав до ЦВК, його кортеж "засікли" активісти.