Перший тур виборів президента України, які відбулися у неділю, 31 березня, виграв шоумен Володимир Зеленський.

Про це свідчать результати Національного екзит-полу станом на 18:00. Їх оприлюднили після закриття виборчих дільниць.

За Зеленського віддали голоси 30,4% опитаних українців.

Друге місце, згідно з даними соціологів, посідає чинний президент Петро Порошенко з результатом 17,8%.

Третій результат показує лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко з 14,2% електоральної підтримки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Четверте місце посів Юрій Бойко. За нього віддали голоси, за даними екзит-полу, 10,3% українців. Найвища підтримка у Юрія Бойка на Донбасі (39,7%), а також на півдні України (20,3%).

Далі розташувалися: Анатолій Гриценко - 7,3%, Ігор Смешко - 6,6%, Олег Ляшко - 4,3%, Олександр Вілкул - 3,3%, Руслан Кошулинський - 2,0%, Олександр Шевченко - 0,5%.

Директор фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна наголосила, що це попередні результати – станом на 18-ту годину. Остаточні результати Національного екзит-полу стануть відомими о 23.00.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія оприлюднила явку виборців на президентських виборах 2019 року. За попередніми даними, станом на 11:00 в Україні проголосували 16, 33% виборців.

Як повідомляв "Знай.ua", українці по всьому світу обирають президента.

Також "Знай.ua" писав, в українській столиці в день виборів президента України, 31 березня, на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.