У ЦВК оголосили перші результати першого туру президентських виборів-2019. Після підрахунку 0,09% (дев'ять сотих відсотка) голосів, лідирує поточний президент Петро Порошенко з показником 31,83%, друге місце - у Володимира Зеленського (24,10%), третє - у Юлії Тимошенко (12,38%).

Про це повідомляє Страна.

Відзначимо, що завжди першими результати вважають у закритих об'єктах. В першу чергу, це в'язниці та СІЗО, а також лікарні - диспанцери, психіатричні лікарні, хоспіси та інші.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Порошенко і Зеленський прокоментували перші дані екзит-полів. Так, Володимир Зеленський заявив, що для нього немає різниці, з ким битися в другому турі.

"Екзит-полів багато, переможець – один. Нам все одно, з ким бути у другому турі... Мені вже сказали, що є якісь фейки: ми з кимось "домовляємося, об'єднуємося". Ми ні з ким не домовляємося. Ми молоді люди, ми не хочемо, чесно кажучи, бачити все те минуле в своєму майбутньому, майбутньому нашої країни", - заявив Володимир Зеленський.

Крім того, на брифінгу Порошенко заявив, що вважає Зеленського "маріонеткою Коломойського".

"Доля так розпорядилася, що звела мене в другому турі, я не соромлюся це говорити, з маріонеткою Коломойського. Коломойському ми не дамо жодного шансу", - сказав він.

Також ми писали, що у Львові на виході з виборчої дільниці помер 90-річний чоловік.

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"На виході з виборчої дільниці на вул. Кульчицької у Львові помер чоловік 1928 р.", - говориться в повідомленні.

Призначена експертиза, причини смерті встановлюються. Як повідомив на сторінці спільноти "Адекватний Львів" у Facebook Віктор Тилипский, чоловік встиг проголосувати.

Нагадаємо, Гриценко сказав, за кого голосуватиме в другому турі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський терміново звернувся до українців.

Знай.uа писав, соратник Тимошенко розкрив очі на виборчий процес.