Співачка і акторка Даша Астаф'єва взяла участь у зйомках шоу Нового каналу Суперінтуіція. Під час зйомок Даша випробувала на собі вогненний масаж, який професійно робив один із незнайомців. Її поклали на масажний стіл, накрили рушником і підпалили.

наприклад, прямо під час зйомки Даша Астаф'єва випробувала на собі вогненний масаж, який професійно робить один з незнайомців. Дашу поклали на масажний стіл, накрили рушниками і підпалили!

Даша Астаф'єва, фото: прес-служба Нового каналу
Даша Астаф'єва, фото: прес-служба Нового каналу

"Було страшно і тепленько, – розповіла після процедури Астаф'єва. – За кілька секунд до початку я відчула паніку, але взяла себе в руки – намагаюся завжди довіряти фахівцям. Знаю, що якщо ти віддаєшся в руки майстра, йому краще довіряти".

до Речі, Астаф'єва – та ще любителька масажів. Її улюблений – тайський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Даша Астаф'єва, фото: прес-служба Нового каналу
Даша Астаф'єва, фото: прес-служба Нового каналу

"Я дуже люблю Таїланд, – розповіла дівчина Новому каналу. – Обожнюю ці запахи і атмосферу в цілому. Саме там я відпочиваю, релаксую, набираюся сил для роботи".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, безсоромна Даша Астаф'єва згадала Playboy і вбралася в латексного зайчика.

Як повідомляв Знай. ua, гола Даша Астаф'єва просто на камеру показала, як вміє вигинати спинку.

Також Знай. ua писав, що Даша Астаф'єва похвалилася фігурою мрії в новій фотосесії.