Святкувати Великдень в цьому році доведеться вперше в умовах карантину, що внесло певні зміни і в настрій, і плани українців. Накривати великий святковий стіл безперечно немає потріби, оскільки і зібрати всю родину разом навряд чи вийде.

Знай.uа дізнався, як зірки популярних серіалів готуються до свята. Актриси з костюмованої драми "Кріпосна", трагікомедії "Спіймати Кайдаша" і медичної драми "Акушерка", яка 20 квітня вийде на каналі СТБ, поділилися своїми планами на Великдень 2020.

Анна Сагайдачна

Анна Сагайдачна, фото: СТБ
Анна Сагайдачна, фото: СТБ

Виконавиця ролі Наталі Дорошенко в "Кріпосній" готується спекти італійську паску Паннетоне.

"Великдень – це, мабуть, найголовніше свято з мого дитинства, найочікуваніше! Ми завжди святили паски, билися крашанками. У цьому році будемо святкувати вдома. Богослужіння будемо дивитися по телевізору. І, звичайно, буду готувати, як і кожен рік. Спечу наші традиційні паски. А ще хочу спробувати приготувати італійську паску Панеттоне - для різноманітності, якщо вже є час", - зазначила актриса.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також зірка "Кріпосної" повідомила, що від традиції приготувати м'ясну страву до свята не відмовляється.

"Ми завжди готуємо м'ясо. Раніше ми постилися. В цьому році я не дотримувалася посту, бо годую грудьми дитину. Але традиційно хочу приготувати м'ясну страву. Це буде Coq Au Vin - півень в червоному вині, французька кухня. Цей Великдень буде трохи схожий на Різдво, Новий рік – просто в теплому сімейному колі. Але, правда, в цьому році - в дуже вузькому сімейному колі", - з посмішкою додала Сагайдачна.

Антоніна Хижняк

Антоніна Хижняк, фото: СТБ
Антоніна Хижняк, фото: СТБ

Виконавиця ролі Мотрі в серіалі "Спіймати Кайдаша" зізналася, що похід до церкви на Великдень - давня традиція в родині.

"Зазвичай готую великодню випічку, фарбую крашанки - кожен рік пробую різні рецепти. Але що залишається незмінним - так це гора ізюму! Обов’язково обмінюємося пасочками з мамою та бабусею, пригощаємо рідних. Звісно, від ходи до церкви цього року утримаюся, хоча це традиції нашого роду. Але, як каже моя бабуся: "Майте Бога в серці". Це, мені здається, найважливішим. Тож бажаю всім Божої благодаті, світлого розуму і чистої радості!" - поділилася актриса.

Ольга Морозова

Ольга Морозова, фото: СТБ
Ольга Морозова, фото: СТБ

В новому серіалі "Акушерка" Ользі дісталася роль головної антагоністки - Алли. Прем'єра медичної драми відбудеться зовсім скоро - 20 квітня о 20:15 на СТБ.

Події в країні з введенням ряду обмежень вплинули на настрій актриси щодо майбутнього святкування.

"Зазвичай Великдень ми завжди святкували. Кожен рік по-різному. Цього року нічого готувати не буду: у мене немає духовки, та й бажання. Всі по домівках, так що відсвяткуємо вже всі після карантину", - поділилася Морозова.

Нагадаємо, раніше зірка комедії "Папаньки" і "Дизель Шоу" Женя Сморигін розповів про майбутню битву на Великдень. Він поділився своїми переживаннями через святкування в умовах карантину.

Також повідомлялося, що тренер "Зважених та щасливих" Марина Боржемська розповіла, які корисні страви готує на Великдень.

А знаменита блондинка з "Кварталу 95" Ірина Сопонару поділилася зі Знай.uа, які знайшла собі заняття на самоізоляції. Між іншим, актриса почала медитувати, готувати пісні страви і брати участь в марафоні для жінок.