Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. А нещодавно коханий чоловік знаменитості виставив архівне відео з Вірою, на якому показав не лише кумедний момент з кліпу на пісню "Мамочка", але і засвітив шикарну фігуру співачки в бікіні. Так, за сценарієм артистка закохалася в одного з тренерів в басейні і демонструвала струнке тіло в різних купальниках, щоб підкорити його серце, однак так і домоглася взаємності від чоловіка.

#НОСТАЛЬГИЧЕСКАЯСРЕДА Віра Брежнєва @ververa - «Матуся»
, - лаконічно підписав ролик Костянтин. Фолловери не пройшли повз, засипаючи дівчину компліментами: "Ох Віра , просто захват", "Люблю цей кліп і пісню! 💖", "Красуня", "На Брежнєву можна дивитися нескінченно, без різниці в якому кліпі. І не тільки тому, що вона красуня, а тому, що вона ще і велика розумниця ❤️💐", "це чудово 😽", "Як завжди,🔥🔥🔥Приголомшливо Красива, ВІРОЧКА!!!👏👏👏💝💖❤️💖💝🔥🔥🔥💋💋💋🌹🌹🌹👍👍👍", "Так подобається на неї дивитися в кліпах💟💟".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше