Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким відео, на якому показала, як дивно проводить карантин через коронавірус COVID-19. Так, артистка позувала в купальнику з хижим леопардовим принтом і залізла у ванну, суцільно наповненою локшиною швидкого приготування. Крім іншого, Ольга почала поїдати страву просто з води.

Ольга Бузова продовжує весело проводити час на самоізоляції.
, - сказано на сторінці Star News Russia. Фолловери розкритикували таку поведінку Бузової: "Олю , а в 💩 слабо ❓ заради хайпу, ми оцінимо 👻", "Дошик поводити?", "Дно днішенське. Ганьба тобі і твоїм батькам за твоє таке виховання. А ще пишатися що народилася в Ленінграді. 👎👎👎", "І так то була погана, а тут взагалі кукуха полетіла остаточно", "Краще б змагалися у благодійності,а не в ідіотизмі", "Хвора жінка....", "А комусь їсти нічого .".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.