Донька Майкла Джексона, Періс Джексон, зіграє роль Ісуса Христа у новому проєкті під назвою “Звичка”. Серіал на фінальній стадії: режисери та продюсери почали активно зустрічатись із журналістами, щоб промотувати своє дітище.

Періс Джексон у ролі Ісуса Христа, фото Screen Daily
Періс Джексон у ролі Ісуса Христа, фото Screen Daily

Відомо, що Періс Джексон, зіграє роль Христа у гротескному і трохи трешовому інді-фільмі, який косить під стиль молодого Тарантіно. Головну роль у ньому виконає Белла Торн, колишня головна акторка світу Дісней, теперішня режисерка порнофільмів. За сценарієм, вона гратиме дивну тусовщицу, у якої є фетиш на Ісуса. Також відомо, що велику кількість часу у фільмі вона проведе в образі монашки - цей костюм допоможе їй вибратись із халепи, в яку вона потрапила через наркотики.

Майкл Джексон, скріншот: YouTube
Майкл Джексон, скріншот: YouTube

Для доньки поп-короля цей проєкт не є першою спробую себе в кіно. Дівчина вже мала невелику роль у драматичному телевізійному проєкті “Зірка” Лі Даніелс, у чорній комедії “Грінго”. Окрім того, Періс Джексон була зіркою кліпу на пісню “Rescue Me”, яку виконують 30 Seconds to Mars і, відповідно, їхній фронтмен, Джаред Лето.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Під час карантину Періс вже встигнула потрапити до скандалу: вона похвалилась своїм новим татуюванням, зробленим уже під час карантину, у мережі Інстаграм. Підписники були розчаровані цим, адже карантин передбачає самоізоляцію, а не отримання нових татуювань.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Донька Майкла Джексона потрапила до лікарні за крок від фатальної помилки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дочка Майкла Джексона роздяглась заради кедів: фото.

Також "Знай.ua" писав, що дочка Майкла Джексона пережила операцію без анестезії.