Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклі Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектах на українському телебаченні.

Красень так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Але на час карантину Іраклі, схоже, повернувся до рідного Тбілісі.

Нещодавно він запропонував підписникам в Instagram тренуватися вдома разом. Макацарія виклав навчальні ролики, завдяки яким можна легко привести тіло до ладу і нарешті полюбити спорт.

"Full body кардіо в домашніх умовах. 6 вправ по 30 сек. Між вправами 15 сек відпочинку. 5 кіл. 1 хв відпочинку між колами. 🔥 Позбавляємося від зайвих калорій, стаємо сильнішими і витривалішими", - підписав відео холостяк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.