Продюсер, учасник шоу “Холостяк” і “Танці з зірками” Іраклі Макацарія виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram забавне відео, яке демонструє “магічну” здатність зірки швидко влягатися спати. Діяч жартує, що саме такі надздібності допомагають йому жити на дві країни: Україну і Грузію.

Іраклі Макацарія, Instagram

На відео Макацарія заходить до свого помешкання, знімає піджак і, не перевдягаючись, стрибає в ліжко. У польоті за допомогою відеомонтажу “холостяк” встигає роздягнутися і опиняється у постілі вже голим.

“Ви ще дивуєтеся як мені вдається жити на дві країни? Я вже поділився лайфхаком як правильно збиратися на роботу, тепер прийшов час солодко поспати😴 Хто зі мною?”, - жартує зірка на своїй сторінці в соціальній мережі, запрошуючі своїх підписниць приєднатися до нього в ліжку.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Холостяк" Іраклі Макацарія показав весільні фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Іраклі Макацарія став батьком, серця фанаток розбиті: "Я щасливий".

Також "Знай.ua" писав, що Іраклі Макацарія сходив на побачення з олімпійською чемпіонкою: "Вона дуже приємна, дуже вродлива".