Стало відомо, що головний герой популярного романтичного шоу "Холостяк", учасник танцювального проєкту "Танці з зірками" та тренер реаліті-шоу "Зважені та щасливі" Іраклі Макацарія став гостем шоу СЛАВА +, яке публікують на YouTube-каналі Люкс ФМ.

Іраклі Макацарія і Слава Дьомін

Так, під час відвертої розмови з ведучим Славою Дьоміним Іраклі зізнався, що йому подобається олімпійська чемпіонка і фіналістка шоу "Танці з зірками" Ганна Різатдінова.

За словами відомого Холостяка, він вже ходив з дівчиною на побачення. Пара разом відвідала одне світський захід, на яке Іраклі запросив Анну після спільного номери на паркєті "Танців з зірками".

"Вона дуже приємна, дуже вродлива, дуже сильна дівчина. Я думаю, що я не єдиний, кому вона може подобатися", - зазначив Макацарія.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Більш того, Іраклі заявив, що йому подобаються сильні жінки і саме таких він віддає перевагу.

Нагадаємо, що зірка "Холостяка" Іраклі Макацарія зізнався, що його серце підкорене.

Як повідомляв портал Знай.ua, Марина Боржемська дала інтерв'ю, в якому розповіла про стосунки з чоловіками, в тому числі і з Іраклі.

Також портал Знай.ua писав, що курорт для учасників "Зважені та щасливі" виявився з родзинкою. Оскільки учасники занадто розслабилися, досвідчена ведуча Аніта миттю розкусила перші ознаки самозакоханості.