Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Під час карантину зірка почала активно займатися спортом і навіть проводить онлайн-тренування для своїх фоловерів. А в цей раз Настя показала миле фото, на якому гарно позує.

Як видно, перед камерою Каменських з'явилася у своїй спальні, на ній чорно-червона картата піжама. Її волосся зібране у високий недбалий пучок, а на обличчі немає макіяжу, Настя весело посміхається. У підписі до фото співачка написала: "Weekend home uniform. А на @nkblog вийшло нове відео про взаємини з друзями. Переходь і бери на замітку". Фани в захваті від нової публікації зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Коментарі до посту Каменських
Коментарі до посту Каменських

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.