Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. В цей раз Наташка показала досить забавні не пафосні фото, на яких з'явилася в образі сільської дівчини.

Схоже, дівчина не сумує на карантині, вона, судячи з фото, вирушила за місто, де весело проводить час. Перед камерою Наташа з'явилася на городі з сокирою в руках. На прогулянку вона вийшла в помаранчевих штанях, білій футболці і теплою зеленій кофті, при цьому на її голові забавна капелюшок. У підписі до фото Горова-молодша написала: "Зупинись. Подивися у вікно. подивися на себе в дзеркало. Посміхнися собі. Зроби собі що-небудь смачненьке. Зроби щось класне. напиши хорошій людині. Це все не займе дуже багато часу, але ти згадаєш, що життя – це те, що відбувається з тобою прямо зараз".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.