Бідні канадські ведмеді. Людина не тільки витісняє їх з місця проживання, але ще і об'їдає! Скоро нещасним тваринам буде нічого їсти, і вони опиняться на межі вимирання. Цікаво, що канадських ведмедів РАПТОВО об'їдають українці. Знаменитий журналіст Вахтанг Кіпіані опублікував "шокуюче" фото, на якому Марія Бурмака "об'їдає" нещасних тварин.

Скандальне фото! Народна артистка України Maria Burmaka об"їдає канадських ведмедів. Знали б ви, які ці saskatoon berry (або по-нашому - ірга) смачні)

Geplaatst door Вахтанг Кіпіані op Zaterdag 18 april 2020


Фото Кіпіані опублікував на своїй сторінці в Facebook. Вахтанг підписав його: “Скандальне фото! Марія Бурмака об'їдає канадських ведмедів!”. На самому знімку зображена Бурмака, яка їсть saskatoon berry (у нашій країні відомі, як ірга). Ці ягоди дуже смачні, додав Кіпіані.
Безумовно, це фото – звичайний жарт. І користувачі Facebook з гумором відреагували на пост Кіпіані. Деякі люди посміялися, а деякі – вдарилися в ностальгію, і згадують, як їли іргу в дитинстві, як бігали за ягодами в парк і т. д.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, лікарям, яких направили в Нові Санжари для роботи з евакуйованими з Китаю, видали каски і бронежилети