Заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко оприлюднив фотографії санаторію МВС в Нових Санжарах, де мають бути розміщені евакуйовані з Китаю українці на двотижневий карантин, пов'язаний з небезпекою інфікування коронавірусом 2019-nCoV.

Відповідний допис посадовець розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Заступник міністра запевнив, що у санаторії пацієнтів буде доглядати кваліфікований медичний персонал, а правоохоронці забезпечать їх безпеку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Істерія, яка роздмухується зараз окремими особистостями, скоро закінчиться. А декому, можливо, стане соромно за те, що вони закликали не приймати на Батьківщині своїх співгромадян. А можливо і ні.

Не треба судити весь українській народ по безглуздим екзальтованим діям декількох сотень спровокованих осіб.

Поліція, рятівники, та інші структури МВС забезпечать безпеку і спокій під час карантину", - пише Геращенко

Також у міністерстві повідомили, що провокації з перекриванням трас вже розслідуються. Також у протиправних діях підозрюється участь окремих політичних сил.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевський звернувся до Зеленського через евакуацію українців з Уханя - чию головку ми будемо гладити?

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Санжарське повстання" через коронавірус пробило Зеленського на одкровення, українці лютують

Також "Знай.ua" писав, як евакуація українців з Китаю перетворилася на фільм жахів.