Політолог, журналіст та бізнесмен Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо евакуації з епіцентру коронавіруса Уханя українців на батьківщину. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Про владу, коронавирусе, Борисполі та Полтаві. Полтава не прийняла літак, він кружляв 90 хвилин, зробив, як кажуть фахівці авіаційні дев'ять кіл за 10 хвилин між Харковом і Дніпром. Збирався в Полтаву, потім згадали, що там немає посадкових систем, був туман, це по-перше. А по-друге місцеві люди почали зіткнення з поліцією ніби на цю тему. Піднімати великий шухер не будемо, але у всіх областях, куди відправляють цих нещасних українців та іноземців, виникають питання, чи готові ми на місцях", - говорить Пальчевський.

Політолог переконаний, що українці по всій країні думають, що на місцях ніхто не готовий.

Літак з евакуйованими з Уханя, фото: Офіс президента
Літак з евакуйованими з Уханя, фото: Офіс президента

"Мені вчора дзвонили керівники і власники санаторіїв під Києвом в 12 годин ночі і розповідали, що їм дзвонили буквально в цей же час (вже літак був у повітрі) і пропонували розмістити хворих. Потім сьогодні Скалецька весті з Радуцким сказали, що місце буде секретним", - говорить експерт.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пальчевський зазначив, що ми знаємо як це буде в Україні, що через годину всі вже будуть знати про цьому місці.

"В мене одне питання до керівництва країни. Невже при всій любові до співвітчизників варто так ризикувати? Добре, якщо все закінчиться мирно. Ці придурки, які приймали рішення популістське і ставили під загрозу півкраїни відбудуться легким переляком і може їх по голівці погладить Зеленський, а от якщо цього не станеться, не дай бог? Чию головку ми будемо, м'яко висловлюючись, гладити?", - резюмував Пальчевський.

Вирус! Ласкаво просимо...

Вирус! Ласкаво просимо... в Харьков! Киев не принял???

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Donderdag 20 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський потужним віршем поставив "слуг народу" на місце.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський під Офісом Зеленського заговорив про революцію на всю Україну.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський передав погані новини Зеленському.