Популярний телеведучий поділився з читачами The Sun своїми враженнями від самоізоляції. За словами шоумена, зміни далися йому досить легко.

фото Getty Images
Телеведучий Джеремі Кларксон // фото Getty Images

"Як і більшість людей, за останні чотири тижні я добре себе вів. Я не робив непотрібних поїздок, я тримався на відстані, коли водії доставки підійшли до дверей.

Щоранку я їду в село за паперами і молоком. Міє місцеве місто всього в трьох милях звідси, але я забув, як це виглядає. Лондон? Це просто десь в новинах", - розповів Джеремі Кларксон.

Телеведучий The Grand Tour і Top Gear зазначив, що не тільки звикає до такого способу життя, але і навчився насолоджуватися ним.

"Я не голився тиждень! На мені сорочка, через яку я виглядаю як Вінні-Пух. Я живу на дієті з того, що росте на моєму городі, а у цю пору року це - ніщо. Рятує печиво з темного шоколаду mcvitie's. Я можу випити пива в будь-який час, хоча б навіть опівдні. Це спосіб життя, про який я мріяв, коли був підлітком", - розповів легенда Top Gear.

Ведучий відзначив, що зазвичай веде інший спосіб життя, наприклад, відвідує безліч вечірок. Але за час карантину став розуміти, що одягатися, водить бритвою по обличчю і чекати таксі - це величезне зусилля.

"І для чого? Для того, щоб я міг провести кілька годин, розмовляючи з людьми, яких я не знаю або не люблю. Я також любив ходити в паб, але тепер я думаю: «Навіщо пити стоячи, коли я можу сидіти вдома і пити сидячи?» І подумайте, наскільки краще життя, коли нам не потрібно купувати одяг. Не потрібно роздягатися в перегрітій кабіні, щоб ви могли приміряти штани, які нічого не роблять, але нагадують, що ви гладшаєте. І не потрібно витрачати 20 хвилин на касу, поки продавець наполягає на тому, щоб ви вказали адресу електронної пошти, щоб її боси могли витратити наступні сто років на килимові бомбардування вашого комп'ютера з пропозиціями про речі, які вам не потрібні", - іронізує Джеремі Кларксон.

Ведучий Top Gear відзначає, що насправді карантинні заходи навчили його трьом речам.

"Мені справді не потрібно дуже багато. Вай-фай. Електрика. Печиво. Нещодавно мені виповнилося 60 років, і весь рік я планував святкувати вечірку. Врешті решт, я провів день на сонці зі своїми дітьми, і я не міг би бути щасливішим. Я дійсно боюся того, що станеться, коли відновиться нормальне життя", - резюмує Джеремі Кларксон.

Раніше ми вже писали про те, що Христина Асмус занудьгувала на карантині – "Гаразд, здаюся".

А щоб провести час з користю на карантині, можна для початку подивитися як Полякова, Каменських, Дорофєєва прокачали "горішки" українок вдома, кращі тренування зірок.