Руперт Грінт і Міріам Марголіс по справжньому шокували працівника Фронту Національної Служби охорони Здоров'я по телефону з її родиною, щоб похвалити її зусилля під час пандемії коронавіруса і доставити жінці моральне задоволення.

Про це пише MetroUK.

Сем Холівел, 33-річна акушерка жіночої лікарні Бірмінгема, була зі своїм чоловіком та донькою, коли раптово до челенджу «One World: Together At Home» у відеочаті приєдналася відома британська телеведуча Клаудія Уінклеман.

Жінка приїхала в готель, оскільки у її чоловіка Фенікса серйозне захворювання нирок, тому він дуже вразливий в умовах пандемії.

"Яка у тебе сім'я, боже мій, - зазначила Клаудія Уинклеман. - Я пишаюся тобою хоча навіть не знаю тебе. Я думаю, ти один з героїв світу, Сем, правда".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коли в наступну мить до чату приєднався рудий хлопець захвату жінки не було меж: "Руперт Грінт в моєму веб-чаті!"

Руперт Грінт з Гаррі Поттер
Руперт Грінт з Гаррі Поттер

"Чути твою історію просто неймовірно", - зазначив зірка Гаррі Поттера. - "Жертви, які ви приносите, дійсно надихають. Це дуже грифіндорська поведінка. Величезне спасибі."

Раніше Знай писав, як Джоан Роулінг випустила трохи чаклунства на школярів, закритих на карантин - "Гаррі Поттер вдома".

Також Знай повідомляв, що зірка фільмів про "Гаррі Поттера" Руперт Грінт стане татом