На одній із Інстаграм-сторінок, які ведуть фанати співачки Тіни Кароль, з'явилася унікальна світлина - молода і сповнена юності Кароль в одному рушнику позує на “сходинках” ліжника у бані. Поруч із нею - так само молода і сповнена сил подруга. Цю фотографію датують 2006 роком.

Окрім цього, відомо, що цю фотографію було зроблено щойно після повернення Тіни Кароль із Євробачення 2006 - саме того року співачка представляла нашу країну на цьому міжнародному конкурсі. Перемоги вона тоді не здобула, проте українська публіка доволі тепло відгукувалась про її костюм та номер, що доволі нетипово для українців і їхніх обранців на Євробачення.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Отже, після повернення уся команда співачки вирішила разом сходити в баню. Інсайдери стверджують, що в тій бані ними не було випито жодної краплини алкоголю. Більше того, вже за кілька днів Тіна Кароль вирушила у своє, по суті, перше, велике турне по всій Україні, на якому вона заявила, що вона не просто красива молода артистка, а справжня зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, що досить зворушливий дует Карини Арбельяни з Тіною Кароль на "Голосі країни" розбив серця слухачів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль похвалилася зворушливим відео з сином Веніаміном, який повернувся додому з навчання у Великобританії на час карантину через коронавірус COVID-19.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним відео, показавши, як відповідально дотримується умови карантин через коронавірус COVID-19.