У 13 випуску 10 сезону шоу "Голос країни 10" на телеканалі 1+1 виступила матір музиканта і тренера телепрограми Дана Балана Людмила Балан. Серед її музичних номерів була й весільна пісня "Горіла сосна", під яку балан урочисто вивів на сцену Тіну Кароль, стосунки якої з молдавською зіркою регулярно висвітлюються у ЗМІ.

Виступ Людмили Балан став сюрпризом для учасників шоу. Коли жінка тільки вийшла на сцену і почала співати, тренери, окрім самого Дана, були здивовані - однак змогли швидко розібратися, що й до чого.

Коли ж мама Балана завела весільну пісню "Горіла сосна", атмосфера у павільйоні різко змінилася - схоже, всі усвідомили емоційність моменту. Учасники шоу приєдналися до виступу на сцені, а Дан урочисто вивів Тіну за руку й представив своїй мамі.

Тіна Кароль і Дан Балан. фото YouTube
Тіна Кароль і Дан Балан. фото YouTube

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Перед виступом Людмили Балан Катерина Осадча запитала, чи вірить жінка у "хімію" між Тіною і Даном, на що та відповіла, що "у неї з сином смаки однакові".

Варто зауважити, що Тіна Кароль теж емоційно сприйняла такий щирий виступ. Співачка навіть жартома вдарила Балана.

Тіна Кароль б'є Дана Балана, фото YouTube
Тіна Кароль б'є Дана Балана, фото YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним ніжним чином, позуючи на чорно-білому кадрі повністю голою і примірявши довгі рукавички з масивними стразами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дан Балан виставив зворушливе відео, на якому співав зі своєю маленькою племінницею.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним чином, позуючи на власному концерті в довгому білому платті-сорочці, яке пізніше змінила на грайливий комбінезон.