Варто нагадати нашим читачам, що вже у неділю, 12 квітня, відбулися заключні "нокаути" в популярному пісенному шоу "Голос". Де в якості журі та тренерів працюють Тіна Кароль і Дан Балан. У мережі активно підігріваються чутки про гарячий роман відомих виконавців.

Так, в мережі з'явилося відео, на якому Тіна Кароль злегка поскаржилася глядачам, учасникам та іншим журі, що у неї порвалася сукня. Варто зазначити, що у Тіни була жовта облягаюча сукня, яка підкреслювала красу її фігури. Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці в Instagram слешерів Тіни і Дана.

"Давай я його порву", - цитують слова Дана Балана в співтоваристві.

Варто нагадати нашим читачам, що співачка Тіна Кароль закликала українців залишатися вдома і дотримуватися умов карантину, щоб якомога швидше подолати пандемію коронавірусної інфекції COVID-19. З відповідним закликом українська зірка виступила в соціальній рекламі, створеній за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, команда Зеленського не залишає в спокої Тіну Кароль через пандемію.

Як повідомляв Знай.uа а дистанція? Дана Балана і Тіну Кароль засікли за інтимними ніжностями.

Знай.uа писав, Тіна Кароль втекла від обіймів мами Дана Балана - "Вона била Потапа".