У Мережі з'явилося архівне фото Потапа та Насті Каменських. На кадрі їх прямо-таки неможливо впізнати! Настя на фото, яка зараз неймовірно схудла, ще при своїх пишних формах. А у Потапа ще є волосся. Фанати в коментарях під фото вдаються ностальгії і згадують ранню творчість Потапа і Насті.

Вони завжди були разом. Як дві половинки одного цілого. Спочатку хороші друзі. Потім - легендарний творчий дует, який "вистрілив" у ранніх 2000-них подібно до гарматного ядра і став надзвичайно популярним. Після цього Потап довгий час був продюсером Насті Каменських і з радістю спостерігав за її успіхами в Латинській Америці, де гарячу співачку просто обожнювали. І ось тепер Потап - законний чоловік Насті.

Преса "одружила" їх задовго до того, як стало відомо про те, що вони дійсно разом. Однак пара ретельно приховувала свої стосунки, поки не уклала законний шлюб. На честь цієї події Потап і Настя присвятили один одному пісні. Вона поклялася йому в любові зворушливим хітом "Обіцяю" у відповідь на його трек "Константа". До речі, у кліпі на цю пісню Потап зняв свою суджену.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.