7 випуск романтичного реаліті-шоу на СТБ “Холостяк-10”, завидний наречений Макс підкинув претенденткам на його серце цікаву ідею. Дівчата організували тематичну костюмовану вечірку. Вони самі придумували, у кого перевтілитися, а вбрання для них підбирали Дана і Аліна. Ось, що вийшло у “холостячок”:

Христина стала ангелом. Хоча вона довіряла Дані і Аліні, вона все ж вирішила підстрахуватися. “Подумала — в гардеробі є гарне біле плаття і білі туфлі. Так як вибрати самостоятельнокостюм у мене не було можливості – вийшло «я його зліпила з того, що було». Дівчатка тільки докупили крила, - розповідає Христина.

Холостячки в образах

Сама Дана переодяглася в красуню Грейс з серіалу “Гострі дашки”. Даша хотіла стати сексуальною жінкою-кішкою, але кішка у неї в результаті вийшла смішна, хоча виглядала вона карколомно. Віка приміряла перуку блакитного кольору і плаття в горошок — так дівчаткам побачилася Мальвіна. Обурилася, звичайно — сказала, “Я клоуна не замовляла”. У результаті прийшла на вечірку з блакитною стрічкою у волоссі і без перуки.

Настя відмінно впоралася з роллю Барбі в короткому рожевому платті. Аліна вибрала складний образ Роксолани. А ось Аня зображала черницю, але, за її власним визнанням, заховати "чертовщинку в очах" у неї так і не вийшло.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ескорт, незаймана, "телезірка" і пацюк - "Холостяк-10" закінчився відвертою істерією черниці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Учасниця "Холостяк-10" зізналася в сексі з дівчиною на всю країну – "Була старша на 12 років".

Також Знай.ua" писав, що "Голе" побачення на "Холостяк 10" закінчилося істериками і розчаруванням, хто отримав заповітну троянду.