Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів незвичайним сімейним фото з мамою і бабусею.

Як видно, перед камерою зоряне сімейство з'явилося в схожих образах, і все одні сильно схожі між собою. Сама Кім Кардашьян позує в сірих джинсах і білому топі цікавого фасону. Її волосся на цьому фото світлі, короткі і прямі, а на обличчі яскравий макіяж. З іншого боку – на знімку мама Кім Кардашьян Кріс Дженнер, на неї схожий вбрання, й волосся також світлі. А от посередині видно бабусю світської левиця – Мері Джо Кемпбелл, яка чудово виглядає для своїх 85 років. У підписі до кадру Кардашьян написала: "Мої улюблені дами. Кумедний факт, що у моєї бабусі є кричущий IG аккаунт, щоб побачити, що було до цього".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.