Відома британська супермодель Наомі Кемпбелл зізналася, як її вдається завжди залишатися в прекрасній формі та розкрила секрет своєї ідеальної дієти.

Джерело: іноземне видання The Sun.

Відтак, за словами 49-річної знаменитості, її дієта вкрай проста і передбачає всього одного єдиного правила – їсти один раз на день.

"Я обідаю. Обід - це і моя вечеря теж, тому що насправді я їм тільки раз в день… І якщо я хочу, я голодую – можу влаштувати собі день без їжі, я просто п'ю воду або сік. Все залежить від того, як я себе почуваю. У спеку іноді мені просто хочеться зробити сік", - зізналася вона.

Наомі Кемпбелл, фото Instagram
Наомі Кемпбелл, фото Instagram

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Окрім цього, модель запевнила, що вона не обирає дні, коли її голодувати, а все залежить від її особистого самопочуття.

"Це може бути один, а може бути і два дні в тиждень. Роблю це тоді, коли мені хочеться це зробити", - підкреслила Кемпбелл

Модель також сказала, що під час її активної кар'єри на подіумі вона часто практикувала таке інтервальне голодування. Таке харчування, до слова, дуже популярно серед багатьох зірок.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наомі Кемпбелл оголилася на старості років для рекламної фотосесії: і хочеться, і колеться.

Як повідомляв портал "Знай.ua", молодий коханець Наомі Кемпбелл показав фото їхнього малюка.

Також "Знай.ua" писав, що Наомі Кемпбелл прикрила груди, ще й подругу спокусила: спекотне фото.