Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Але на час карантину Іраклі, схоже, повернувся до рідного Тбілісі, звідки тепер активно постить фото й відео у своєму Instagram.

Так, в цей раз зоряний холостяк опублікував чергову серію відео зі своїх тренувань, які він проводить вдома на карантині. Перед камерою Іраклі з'явився в чорно-білому спортивному вбранні, він виконує ряд вправ, а в підписі до публікації закликає шанувальників приєднуватися до його занять. "Так, як зараз, всі мало рухаються, тримайте ще одне тренування на жироспалювання. Здається, легко? – Відчуйте на ділі. 10 вправ по 30 сек. 15 сек відпочинок. 5 кіл. 1 хв відпочинку між колами. Гарантую – ви відчуєте кожен м'яз свого тіла. Чекаю на ваші відгуки", - написав Макацарія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.