Відомий російський шоумен Олександр Цекало та художниця Дарина Ервін одружилися на початку 2019 року в Америці. Заради неї продюсер розлучився з сестрою знаменитої співачки Віри Брежнєвої – Вікторією Галушкою.

Слід зазначити, що Вікторія народила Олександру двох дітей. Іноді вони приїжджають в гості до батька в Лос-Анджелес. Ходять чутки, що Дарина відмінно з ними ладнає. Однак вона спочатку неохоче ділилася подробицями особистого життя із зіркою російського шоу-бізнесу.

Цекало і Ервін, скріншот Instagram

А ось сам Цекало часто радує фанатів новими спільними знімками з дружиною. Поступово до нього приєдналася й Ервін. Справа дійшла навіть до інтимних подробиць. Художниця зізналася, що зовсім не вміє готувати, але стверджує, що з лишком компенсує цей недолік у ліжку.

Проте, за чутками, Олександр не може похвалитися тим же. В одному з інтерв'ю його друга дружина – співачка Лоліта Мілявська – заявила про невеликому гідність Цекало.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта Мілявська зізналася, який розмір "солдатика" у Олександра Цекало.

Як повідомляв портал "Знай.ua", продюсер співачки Лободи висміяла Івлєєву і блогерів за "хайп".

Також "Знай.ua" писав, що Дарья Ервін поділилася дуже інтимними подробицями свого життя на карантині.