Популярна українська актора театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активний користувач Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя. Так, в цей раз зоряна красуня показала трепетні фото, на яких з'явилася в компанії своїх дочок – Антоніни і Анни.

На фото Сумська та її доньки позують в стильних елегантних вбраннях, які на різних фото різні. Ольга, наприклад, приміряла яскраве рожеве плаття і нюдовые сукні. А її дочки з'явилися на деяких фото в цікавих квіткових сукнях з модними туфельками на шпильках. До слова, старша дочка Ольги Сумської Антоніна днями народила другу дитину. "День дочок! Мої дочки, моє щастя @tonya_papernaya @annborisyuk! Про що часто я думаю? Треба було ще народжувати! Фото від @viva_ukraine_magazine", - написала акторка у підписі до знімків. Шанувальники в захваті від нових фото Ольги з її доньками, багато відзначили, як старша донька Антоніна схожа на зіркову маму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.