Після своєю неймовірної провідної ролі в серіалі "Паперовий будинок" - "La Casa de Papel", Урсула Корбера була визнана однією з найбільш впливових і відомих жінок Іспанії в соціальних мережах.

Прекрасна актриса зобов'язана всім своїм успіхом своєму персонажеві «Токіо» в серіалі "Паперовий будинок", тому що після її великого дебюту на Neflix у неї було стало майже 20 мільйонів підписників в Instagram по всьому світу.

У свої 30 років каталонка добре знає, що робити, щоб повернути свою красу, зовнішність і талант і які переваги потрібно застосувати, щоб перетворити їх у тисячі доларів.

З неперевершеною красою художник дозволяє своїм фізичним навичкам зводити всіх з розуму з допомогою різних фотографій, які неможливо ігнорувати.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Серед найпопулярніших фотографій спекотної іспанської красуні, є одна, яка набрала більше чотирьох мільйонів лайків! На ній прекрасна каталонка виглядає дуже по-янгольські.

Це зображення набрало 4 мільйона «лайків» і тисячі коментарів шанувальників, які сходять з розуму від краси зірки Netflix.

Якщо щось добре характеризує Урсулу Корберо, це її особливий спосіб діяти перед світом, не звертаючи уваги на те, що їй говорять, або на правила, нав'язані суспільством.

Завдяки своєму поєднанню привабливої зовнішності і зірковому таланту Урсула Корберо зробила успішну кар'єру, що охоплює практично всі аспекти індустрії розваг.

Урсула Корбера, Паперовий Будинок, Money Heist, La Casa de Papel // фото Getty Images
Урсула Корбера, Паперовий Будинок, Money Heist, La Casa de Papel // фото Getty Images

30-річна актриса і модель працювала на телебаченні і в кіно, а також з'являлася в кліпах. Хоча її список достоїнств досить довгий, більшість прихильників - особливо українці знають її найбільше за ролі у Money Heist - серіалі від Netflix "Паперовий Будинок". Вона була на шоу з першого сезону і легко стала фаворитом фанатів.

Будучи жінкою в індустрії розваг, Урсула знає, з якими труднощами часто доводиться стикатися актрисам.

Вона відкрито висловилася на підтримку фемінізму і каже: "Велика битва [за жінок] полягає в тому, що, можливо, нам потрібні речі, щоб збалансувати їх трохи більше, щоб вони могли бути рівними", - пояснила вона. "Я так відчуваю. Іноді я чую, як люди кажуть: "Справа в тому, що вони часто переходять межу", і я думаю, що це необхідно, тому що це було настільки нерівним протягом такого тривалого часу, що необхідно, щоб ми трохи перейшли межі".

Також Урсула Корберо є великою прихильницею Бейонсе. Урсула відвідала концерт Бейонсе в 2016 році і назвала співачку «богинею».

Урсулі Корбере не знадобилося багато часу, щоб зрозуміти, що акторська гра була для неї ідеальним вибором. Їй подобалася ідея бути актрисою з самого дитинства. У неї приємні спогади про те, як вона дивилася телевізор перед сном в дитинстві і хотіла, щоб вона була на шоу.

Останні кілька років були сповнені величезних можливостей для Урсули Корбери. У 2018 році вона стала послом всесвітньо відомого бренду Bvlgari. Вона також була обличчям кампанії бренду Fiorever. Урсула сказала, що вона була «дуже вдячна і щаслива», працюючи з брендом.

Урсула Корбера, Паперовий Будинок, Money Heist, La Casa de Papel // фото Getty Images
Урсула Корбера, Паперовий Будинок, Money Heist, La Casa de Papel // фото Getty Images

Кожен успішний актор був натхненний іншим успішним актором, який прийшов раніше. Для Урсули Корберо цією людиною була Джуліанна Мур. Корберо каже, що Мур - її улюблена актриса, і вона також працювала з брендом Bvlgari.

Будь-хто, хто працював на одній і тій же роботі кілька років, знає, що ваші колеги з часом стануть вашими друзями. Це також вірно для акторів, які працювали над одним шоу протягом кількох сезонів. Урсула дуже близька зі всіма акторами La Casa de Papel і каже, що їй дійсно подобається працювати з кожним із них.

Стиль Урсули - це те, що їй знову і знову аплодують. Але якщо ви запитаєте її, як вона створила свій особистий стиль, вона скаже, що в неї його немає. Урсула любить одягатися виходячи з того, як вона себе відчуває кожен день. Тим не менш, вона додала, що їй подобається відчувати себе комфортно, і їй подобається поєднувати елементи формального і неформального зовнішнього вигляду.