Зірка 90-х Альона Апіна, яка зараз намагається вийти на другу хвилю слави, намагається підтримувати свіжий і привабливий зовнішній вигляд.

Послуги косметолога, до яких вдавалася Апіна, зробили з неї порцелянову ляльку. А ось проблема обвислих вікових брилей нікуди не поділася. Експерт розповів, як Альона врятувалася від щік "бульдога" і без уколів краси.

Альона Апіна, фото: youtube
Альона Апіна, фото: youtube

Таку проблему, як брилі, з віком стає все складніше приховувати. Ботокс в цьому випадку не панацея, а навіть навпаки. Препарат на перших етапах змушує шкіру наповнитись, а коли розсмоктується — проблема лише поглиблюється. Олена знайшла порятунок у перукаря. Апіна вирішила зробити для себе "всемогутнє" каре, щоб її обличчя стало привабливішим. За рахунок такої зачіски брилі стали менш вираженими і відійшли на другий план.

Альона Апіна, фото: youtube
Альона Апіна, фото: youtube

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Якби співачка зупинила вибір на класичній зачісці або каскаді, то стало б тільки гірше. Багаторівневі стрижки лише підкреслять проблему і будуть виглядати не так вже привабливо.

Апіній для повного щастя залишилося перефарбувати волосся в холодний відтінок. Тоді зморшки зірки зовсім пропадуть і в свої 55 років вона буде виглядати не гірше Сінді Кроуфорд.

Так що косметолог — це не порятунок від усіх бід. Головне правильно оцінити власні проблеми і вирішити їх без додаткових ризиків. Волосся-то відростуть, а ось ботокс завдасть непоправної шкоди.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катя Лель на самоізоялції назвала причини знищення імунітету - після карантину переходимо у нову площину.

Як повідомляв Знай.uа, "Дельфін" Ніколаєв та "русалка" Корольова посперечалися, хто митиме посуд і їстиме — Тарзан навіть й гадки не мав, відео.

Знай.uа писав, Лобода показала пристрасні танці з красенем-блондином, фанати заінтриговані: "На Миколаєва схожий".